RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

В Україні головнiй пропагандистцi Путіна напророкували долю Чуркіна

Український політтехнолог Тарас Березовець прокоментував слова офіційного речника Міністерства закордонних справ РФ Марії Захарової, яка назвала проект резолюції Радбезу ООН по Сирії вкиданням, заснованим на фейках.

Про це Березовець написав на своїй сторінці в Facebook.

"Марії Захарової з російського МЗС явно не терпиться слідом за Віталієм Чуркіним. Покійний неодноразово звинувачував антиасадівську опозицію у фальсифікації доказів звірств урядових військ", — зазначив політтехнолог.

"Так, у відео з сирійськими дітьми, обличчя яких були у пилу від бомбардувань російської авіації, Чуркін заявив, що їх навмисно "посипали борошном". Марія Захарова надійшла ще цинічніше. Відео з загиблими від хімічної зброї сирійськими малюками вона назвала "провокаційним і постановочним". Воістину, для лаврівської школи немає нічого святого, над чим не встигли пожартувати російські дипломати", — пише Березовець.

"Правда, доля Чуркіна показує, що за все доведеться рано чи пізно платити. Воістину, є брехня, є зухвала брехня, а є офіційне комюніке російського МЗС", — вважає політтехнолог.

Нагадаємо, представники РФ під час засідання Ради Безпеки ООН заблокували прийняття резолюції, яка засуджує використання хімічної зброї в Сирії.

Як повідомляв "Апостроф", постійний представник Російської Федерації при ООН Віталій Чуркін раптово помер у Нью-Йорку 20 лютого.