RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Американський журналіст, який назвав Путіна вбивцею, звільнений за домагання

Ведучий Fox News Білл О'Рейлі, відомий тим, що назвав президента РФ Володимира Путіна вбийцею, звільнений з телеканалу.

Про це йдеться в заяві компанії 21st Century Fox, якій належить телеканал.

"Після ретельного і уважного розслідування звинувачень компанія і Білл О'Рейлі прийшли до угоди, що Білл О'Рейлі не повернеться на канал Fox News", — наголошується в повідомленні.

О'Рейлі раніше звинуватили в сексуальних домаганнях. Претензії надійшли від п'яти жінок, які працювали на журналіста, або виступали в якості гостей у його програмі. Журналіст і його компанія-роботодавець заплатили цим жінкам в цілому 13 мільйонів доларів, щоб врегулювати претензії.

"Фактор О'Рейлі" — найпопулярніше шоу на телеканалі Fox News, лише в 2016 році воно принесло дохід від реклами у розмірі 147,13 мільйонів доларів. Сам журналіст працював у телекомпанії більше 20 років.

Нагадаємо, американський журналіст Білл О'Рейлі назвав главу РФ Володимира Путіна вбивцею під час інтерв'ю з президентом США Дональдом Трампом. Останній у відповідь заявив: "Є багато вбивць. У нас багато вбивць. Ви що, думаєте наша країна така вже безневинна?"

Як повідомляв "Апостроф", прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявляв, що висловлювання Білла О'Рейлі про Путіна "неприпустимi і образливi", і закликав компанію принести свої вибачення.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ Тема: США
Теги: