RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Росія зробила небезпечний натяк на адресу США: в мережі говорять про велику війну

Генштаб Росії натякає на небезпеку "провокацій" в Сирії і стверджує про підготовку США до нанесення ракетних ударів по об'єктах союзника РФ, Башара Асада.

Про це заявив журналістам начальник оперативного управління російського Генерального штабу генерал-полковник Сергій Рудський.

"Американські інструктори в районі міста Ет-Танфа вже підготували кілька груп терористів. Їх завданням буде організація провокацій з підривом вибухових пристроїв, начинених отруйними речовинами", - передають російські ЗМІ слова Рудського.

Провокації нібито повинні стати приводом для атаки США на режим Асада.

На даний момент невідомо, про що можуть свідчити такі вислови в російському Генштабі. Нагадаємо, що раніше сирійських союзників Росії вже неодноразово звинувачували в застосуванні хімічної зброї.

Втім, деякі російські користувачі вже встигли войовничо відреагувати на заяву: "Ну так збийте все це на * єр!", "Зітріть цю натовську шушваль з лиця землі!", "Нам теж треба підігнати свої ракетоносці і в разі чого, відкрити вогонь!".

Чи розуміють коментатори наслідки прямого військового конфлікту з США, також залишається питанням.

Детальніше про зіткнення Росії і Заходу читайте в інтерв'ю "Апострофа" з військовим експертом Олексієм Арестовичем: "Росію будуть душити повільно, війна закінчиться не раніше 2030 року".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ