З'явилося пояснення, чому Трамп жахливо боїться Путіна

Президент США Дональд Трамп боїться президента РФ Володимира Путіна, оскільки у того є компромат на американського лідера.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив російський політолог Андрій Піонтковський.

"А боротьба, яка ведеться зараз в Америці, це по суті боротьба між президентом Трампом і більшістю американського військово-політичного істеблішменту. Тепер ні в кого вже немає сумнівів, що про це говорять відкрито, що Трамп жахливо боїться Путіна, твердо знаючи, що у того є дуже серйозний компромат на нього. Останнє, що викликало тут обурення, це коли всі радники Трампа великими літерами йому написали не вітати Путіна, а він зателефонував, привітав і ще раз показав, яка ступінь його залежності і страху", - вважає Піонтковський.

Він нагадав, що нещодавно екс-директор ЦРУ Джон Бреннан прямо допустив наявність у Кремля компромату на Трампа.

"По-моєму, боротьба політичного істеблішменту і Трампа підходить до своєї кульмінації і по лінії розслідування Мюллера (Роберт Мюллер займається розслідуванням російського втручання у вибори 2016 року в США, - "Апостроф"). Я не знаю, широко відомо Україні і вашим читачам, але всю Америку потрясло 15-хвилинне інтерв'ю колишнього директора ЦРУ Джона Бреннана. По-перше, воно безпрецедентно по різкості звинувачень – Бреннан називає Трампа тваринам, загнаним у кут. По-друге, Бреннан практично відкритим текстом сказав, що у нього є достатньо інформації з Трампу, яка потрясе Америку", - підкреслив російський політолог.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Світ на межі вирішального удару по Путіну, Кремлю не до війни в Україні - Андрій Піонтковський