У мережі висміяли заклик ідеолога "русского міра" захопити всю Україну: відео

Російський політик, ідеолог "русского міра" Микола Старіков в ефірі російського радіо заявив, що Росії потрібен не лише Донбас, а й уся Україна.

Про це написав журналіст Денис Казанський в Twitter.

"Російський політик Старіков знову заявив, що Росії не потрібен тільки Донбас, а потрібна вся Україна. - Україна - це алмаз, це приз - каже Старіков. А потім вони розкажуть, що у нас громадянська війна, і шахтарі Донбасу просто захищають своє право говорити на рідній мові ", - йдеться в повідомленні.

Під постом з'явилися саркастичні коментарі користувачів.

"Але він воювати не піде. Інші будуть гинути а він буде сидіти на москві і розповідати казки", "Всі ці Старікови живуть у 2013 році, коли вони щось могли змінити: силою, грошима. Зараз 2019 у РФ немає ні сил, ні грошей. Тому цей висер розрахований на внутрішнього споживача, українцям немає ніякого сенсу його обговорювати", "Подавляться! Цього року їм буде не те, що не до України, навіть не до Криму. Вони вже почали отримувати з початку цього року то, що посіяли - кармічне воздаяння, а там і чарівні пенделі почнуться. Далі більше...", "У Старікова Президет хороший, а уряд поганий. Злочинна наївність", "А Білорусь, їм типу, не потрібна? Без України і Білорусі вони навіть не слов'янська держава, а лише Московський улус велікоординскіх "пасіонарних визволителів", які привласнили собі чужу історію. Залдостан, йолпт!" - пишуть коментатори.

Российский политик Стариков опять заявил, что России не нужен только Донбасс, а нужна вся Украина.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі висміяли заяву одного з ідеологів російського світу Ніколая Старікова про те, що лідер Третього Рейху Адольф Гітлер боровся за інтереси американських інвесторів.