​З'явилося відео моменту потужного вибуху на заводі в Росії

У мережі показали відео моменту вибуху на хімзаводі "Поліпласт" в Кінгісеппському районі Ленінградської області.

Відповідне відео виклали російські ЗМІ в YouTube.

Як повідомляють очевидці, вибухнула сушка з нафталіном. Вибух був дуже сильний. В околицях міста тряслися стіни, на сусідньому скляному заводі вибило стекла.

Внаслідок НП постраждало чотири особи. Всі постраждалі - чоловіки, вони отримали травми легкого ступеня тяжкості і можуть бути відпущені після надання медичної допомоги.

У прес-службі уряду області уточнили, що площа спалаху склала 59 квадратних метрів. На даний момент загоряння локалізовано.

Попередньо, стався вибух бочки з паливно-мастильними матеріалами.

Як повідомляв "Апостроф", 14 січня в російському місті Шахти стався вибух в багатоповерховому житловому будинку, в мережі опублікували фото з висоти.

Нагадаємо, в мережі опублікували список постраждалих в результаті трагедії. Серед них п'ятеро жителів квартир, які отримали травми, також троє осіб пропали без вісті. Крім цього вже відомо про одну загиблу.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 31 грудня в житловому 10-поверховому будинку в російському Магнітогорську стався вибух, імовірно газу, в результаті чого секція будинку обвалилася. Загальне число загиблих в результаті обвалу будинку склало 39 людей.