RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У США у віці 12 років померла зірка соцмереж: фото

У суботу, 19 січня, помер померанський шпіц на прізвисько Бу, який став зіркою мережі завдяки своєму забавному зовнішньому вигляду.

Про це повідомляється на сторінці господині пса Ірен Ан в Facebook.

"За всі ці роки, з тих пір як я завела в фейсбуці особисту сторінку Бу, я отримала безліч повідомлень від людей, які розповідали, як Бу осяяло їх дні і допоміг побачити трохи світла навіть у важкі часи. Заради цього все і затівалося ... Бу приносив радість людям в усьому світі. Бу - найщасливіший пес з усіх, що я коли-небудь зустрічала. Він був таким добродушним і активним, що нам ніколи не доводилося турбуватися про тренування. Він змушував найбільш мужніх чоловіків верещати від радості і смішив усіх своїм химерним виляючим хвостом", - апісала вона.

Найвідоміший померанський шпіц помер уві сні, йому було 12 років. За словами господині, у Бу були проблеми з серцем, які почалися рік тому, коли помер його кращий друг - пес Бадді.

Нагадаємо, Бу народився 16 березня 2006 року. Його господиня завела йому профілі в соцмережах 10 років тому, в 2010 році його образ став упізнаваним. Зараз в фейсбуці у Бу більше 16 мільйонів передплатників, пес став героєм двох книг.

Як повідомляв "Апостроф", раніше раптово помер зірка фільмів про "Доктора Зло" і "Гаррі Поттера".