RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

​У Росії розповіли про безсилля Путіна і серйозні провали Кремля

Послання президента РФ Володимира Путіна Федеральним зборам продемонструвало його безсилля і "втрату контролю" над народом.

Про це вона заявила російський політолог Лілія Шевцова в Facebook.

"Нинішнє Послання президента Путіна Федеральним зборам, зазвичай порожній ритуал, на цей раз став цікавий саме своїм визнанням. Ми побачили реальне занепокоєння влади з приводу втрати контролю за настроями мас і падіння рейтингу лідера. Ми побачили і незаплановане: фактичне визнання Кремлем втрати контролю за власною "вертикаллю" і нерозуміння, що робити з народом", - написала політолог.

Вона також перерахувала чинники, які "руйнують" Росію.

"Перетворення України в противника Росії; розбуркання сонного НАТО; консолідація Заходу через стримування Росії; гонка озброєнь, викликана розвалом РСМД (до чого Москва доклала руку); підтримка падаючих режимів (Мадуро) і накачування їх безповоротними грошима; перетворення Сирії в пастку, з якої незрозуміло, як вибратися; невдача з купівлею лояльності за рахунок божевільних кредитів на будівництво атомних іграшок (Угорщина, Єгипет, Туреччина); нездатність осмислити наслідки для Росії наддержави в особі Китаю - це хрестоматія про валів, яка увійде в підручники. Словом, є шанс прославитися хоча б цим", - написала Шевцова серед іншого.

Як повідомляв "Апостроф", росіян труять через телебачення і ЗМІ, закладаючи в їх головах думка про те, що українців не повинно існувати.