RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

​Вогнедишний Ринат: в Росії у відомого композитора знайшли вірші, присвячені людям Януковича

Відомий російський композитор Ілля Рєзнік випустив у 2011 році збірку віршів, присвячених тодішній правлячій верхівці в Україні.

Про це написав журналіст Денис Казанський в Twitter.

"Виявляється, російський композитор Ілля Рєзнік в 2011 році випустив збірку віршів під назвою "Дві зірки та інші сузір'я", які присвятив представникам тодішнього українського бомонду. Ахметову, Януковичу, Клюєву. Прочитав і навіть не знаю, що сказати...", - написав він.

Зокрема, Рєзнік присвятив вірші: Ренату Ахметову, синові Віктора Януковича Олександру, Андрію Клюєву та Володимиру Литвину.

Під постом Казанського з'явилися саркастичні коментарі.

"Якийсь піз*ець", "Фуякагидота", "Верховний жрець гріховної ради)", "Так Резник жодного разу не композитор... Він, типу, пое ...", "жополиз старий", "Ось взагалі не здивована. Абсолютно. Дна немає, там нескінченність маразму", "Нехай пише підписи до портретів Сафронова", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", танцюрист балету Сергій Полунін, відомий своїми кандальной заявами і прихильністю до російського президента Володимира Путіна, втратив роботу, спонсорів і прихильність російської влади.