​Циркачі і зомбі: відомий соціолог влучно порівняв вибори в Україні і Росії

Відомий соціолог і дослідник путінізму Ігор Ейдман вважає, що "цирк", який влаштували з виборами в Україні - краще, ніж "кладовище з зомбі", як в Росії.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Цирк краще кладовища. Російські ЗМІ зловтішаються, мовляв, вибори в Україні перетворилися в цирк. І що? В Росії офіційне політичне життя давно, взагалі, перетворене на кладовище. Все живе, непередбачуване, вільне, неформальне в ній затоптане і вбите (в деяких випадках і в прямому сенсі цього слова)", - написав соціолог.

При цьому Ейдман висловив думку, що краще вже такий "цирк" так в Україні, ніж кладовище з "упирем всієї Русі".

"Духовні мерці і політичні трупи сидять в Думі і дисципліновано голосують по команді головного упиря. Такі ж давно давно з'їдені виразкою корупції небіжчики, без жодної живої думки і почуття, не приходячи до тями, керують країною з урядових, партійних і губернаторських крісел. Машинально, як зомбі на запах крові, вони стрункими рядами марширують на запах грошей і бояться тільки чекістських чортів, які можуть висмикнути будь-яку не сподобалося мертву душу з начальницького крісла і відправити в тюремне пекло.

Нагорі цієї зомбі-піраміди - головний живий труп, надутий ботоксом, як перекаченние футбольний м'яч, Упир всієї Русі.

Ні, вже краще українське живе життя, зі скандалами, бійками, конфліктами, непередбачуваною боротьбою. А головне, з реальними виборами і демократією, де від громадян реально залежить, якою буде влада в їхній країні", - переконаний експерт.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилися яскраві фотожаби на події в Україні, пов'язані з виборами-2019.