RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Кривава дипломатія: з'явилася жорстка карикатура на зустріч Трампа з Кім Чен Ином

Після зустрічі президента США Дональда Трампа з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином в мережі розмістили "криваву" карикатуру.

Зображення опублікував ресурс Sean Delonas.

Так, на зображенні намальовані глави двох держав, проте Кім Чен Ин заляпаний кров'ю, так само як і території біля нього. Президенти тягнуть один до одного руки, щоб потиснути їх, проте посередині між ними розташована могила убитого в Північній Кореї американського студента.

Нагадаємо, студент Отто Уормбір помер в США через кілька днів після повернення з в'язниці КНДР. Його трагічна історія почалася з поїздки в КНДР 25 грудня 2015 року. Там він хотів винести агітаційний плакат з готелю, що строго заборонено в країні. В кінці туристичної поїздки Уормбір був заарештований, в той час як іншим туристам з його групи дозволили покинути країну. Суд в Пхеньяні засудив Уормбіра до 15 років каторги. Однак навесні 2016 американець впав у кому. 13 червня 2017 року влада КНДР заявили, що відпустять ув'язненого з гуманних міркувань. Тим часом вже у Сполучених Штатах американські лікарі констатували масштабну загибель клітин мозку студента.

Як повідомляв "Апостроф", після зустрічі з лідером КНДР Кім Чен Ином президент США Дональд Трамп зробив дивну заяву з приводу санкцій.