RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Довелося тікати навіть від рідних: спливли нові дані про долю Скрипалів

Екс-розвідник Сергій Скрипаль і його дочка Юлія, яких намагалися отруїти "Новачком", переїхали з Британії до Нової Зеландії і змінили імена.

Про це повідомляє видання The Sunday Times з посиланням на джерела в уряді.

Відзначають, що уряд Британії виділив постраждалим в Солсбері матеріальну допомогу. Ця сума повинна допомогти родині почати нове життя під іншими іменами.

За словами джерела видання, Скрипалі, швидше за все, залишаться в Новій Зеландії, утримуючись від контактів з пресою, знайомими і рідними.

Але, як пише "РИА Новости", племінниця Сергія зазначила, що у неї немає інформації про дядька і його переїзд. Вона також підкреслила, що не вірить в це.

"Я нічого про це не знаю. Але і не вірю в це. Я вважаю, що вони як і раніше в Портон-Даун (військовий технопарк в Британії поряд з містом Солсбері). Британському уряду так утримувати їх дешевше, ніж в Новій Зеландії, а у них немає стільки грошей, щоб утримувати себе там самостійно", - сказала Скрипаль.

Крім того, на її думку, за Скрипалю потрібне медичне спостереження, яке їм можуть надати тільки в Портон-Дауні.

"Я думаю, інформація в ЗМІ про їх переїзд - це просто відволікаючий маневр", - додала племінниця.

Також писали, що колишній полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія після отруєння залишилися в Британії.

Як повідомляв "Апостроф", з моменту отруєння в британському Солсбері з'явилася інформація про четвертого постраждалого в результаті інциденту.