RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Трамп розповів, як було завдано удару по російській "фабриці тролів"

Президент США Дональд Трамп підтвердив, що в 2018 році дав вказівку провести кібернапад на російське Агентство досліджень Інтернету, яке називають "фабрикою тролів".

Про це він заявив в інтерв'ю The Washington Post.

Нагадаємо, російське Агентство досліджень Інтернету в США звинувачують у проведенні масштабної кампанії з втручання в американські президентські вибори в 2016 році.

В рамках американських кібератак, Кіберкомандування США відключило доступ в Інтернет для будівлі, де знаходиться агентство в Санкт-Петербурзі під час проміжних виборів в американський парламент в 2018 році.

Трамп розповів, що він зробив ці дії у відповідь після отримання розвідувальної інформації з приводу дій РФ. Він наголосив, що його попередник на посаді глави Білого дому Барак Обама не робив відповідних дій перед президентськими виборами 2016 року.

"Ніхто не був більш жорстким по відношенню до Росії, ніж я", - заявив Трамп.

Як повідомляв "Апостроф", Дональд Трамп скасував тюремний термін для свого колишнього радника Роджера Стоуна за кілька днів до того, як той повинен був з'явитися у в'язницю. Стоун був визнаний винним в дачі неправдивих свідчень у ході слухань в Конгресі США, присвячених російському втручанню в президентські вибори 2016 року.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ Тема: США
Теги: