RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Найбільша в історії Німеччини справа про педофілів: що відомо на даний момент

У вівторок, 1 вересня, спецпідрозділи поліції Німеччини провели обшуки в квартирах 50 підозрюваних в зв'язку з підозрами в зберіганні та розповсюдженні дитячої порнографії.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Особи передбачуваних злочинців були встановлені в ході розслідування діянь Йорга Л. і пов'язаних з ними випадків сексуальної наруги над дітьми в німецькому місті Бергіш-Гладбах, розташованому недалеко від Кельна. Під час обшуків, за даними поліції, чотири людини отримали легкі поранення.

Нагадаємо, що справа Йорга Л., який ґвалтував свою маленьку дочку і поширював записи своїх злочинів в інтернеті, дозволила поліції Німеччини почати наймасштабніше в історії країни розслідування справи про сексуальне насильство по відношенню до дітей. За останніми даними, онлайн-мережа педофілів, на сліди якої поліція вийшла після затримання Йорга Л., налічувала близько 30 тисяч анонімних користувачів. Вони обмінювалися в інтернеті дитячою порнографією і обговорювали свої злочинні дії в чатах і месенджерах.

Як повідомляв "Апостроф", в Сумах поліцейські затримали педофіла з Полтавської області. Ним виявився знаменитий фотограф Валентин Василенко, який працював на київських телеканалах і робив фото для проектів "Україна має талант", "Танцюють всі", "Голос країни".