RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

В Африці натовп знищив загадковий моноліт - запідозрив у зв'язку з дияволом: фото і відео

Загадковий моноліт у вигляді обеліска трикутної форми при невідомих обставинах з'явився в столиці Демократичної Республіки Конго, але відразу був знищений натовпом, яку налякав цей об'єкт своєю схожістю з артефактами, які з'являються в фільмах про інопланетян і таємних співтовариствах.

Як повідомляє ВВС, жителі столиці африканської країни закидали 3,7 метровий стовп камінням, а потім підпалили.

Моноліт був помічений в районі бандани, після чого містом поповзли чутки про диявольське або інопланетне походження об'єкта. Деякі побачили в обеліску знак від таємних спільнот.

"Ми були вражені, бо він схожий на трикутники, знайомі нам з документальних фільмів про масонів та ілюмінатів", - сказав з цього приводу місцевий житель Серж Іфулу.

Місцеві жителі розбили моноліт, щоб дізнатися, що у нього всередині, а виявивши там тільки металеві листи - підпалили споруду.

Мер столиці Бейон Гебен відправив зразки матеріалу в наукову лабораторію для встановлення його походження. Тим часом губернатор припустив, що за появою об'єкта стоїть сам Габен, який вирішив створити галас.


Нагадаємо, що в листопаді минулого року металевий об'єкт трикутної форми виявили в пустелі штату Юта в США. Відтоді аналогічні моноліти стали з'являтися в різних точках земної кулі.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві на Замковій горі з'явився таємничий обеліск - такі ж раніше знаходили в США, Румунії та Великобританії.