RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Особистий кінотеатр і сауна: журналісти показали хороми сина Лукашенка, фото

Журналісти показали, в яких умовах живе молодший син невизнаного президента Білорусі Олександра Лукашенка - Микола.

Про це пише Nexta.

Зазначається, що в Палаці Незалежності в Мінську є окреме крило, куди вхід закритий навіть для співробітників. Там розташовуються хороми Лукашенко, його купальні, сауна, дегустаційний зал і навіть особистий кінотеатр.

"Під потреби найяснішого принца відведено справжній президентський люкс - власний санвузол, спальня, кімната для дозвілля. Кожне приміщення розміром з невелику двушку", - йдеться в повідомленні.


На фото видно, що в розпорядженні у молодшого Лукашенко "ворожий iMac", книжки, моделі кораблів і набір солдатиків.

"В останні роки Микола як більшість часу проводить в інший резиденції - в Острошицькому Городку", - зазначають журналісти.

Про Миколу Лукашенка відомо, що він народився 31 серпня 2004 року. Хто саме є його матір'ю, невідомо. Сам Олександр Лукашенко розповідав, що матір Колі працює лікарем. Микола Лукашенко - єдиний з родини президента Білорусі, хто регулярно з'являється разом з ним на публічних заходах.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося цікаве фото невизнаного президента Білорусі Олександра Лукашенказі змагань серед дітей та підлітків з біатлону. Ракурс, під яким було зроблено фото, змусив задуматися.