RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

26 травня

Всі новини

Росія раптово заявила про припинення польотів до Туреччини і закликала туристів змінити країну відпочинку

З 15 квітня по 1 червня Росія припиняє регулярні рейси і польоти чартерів до Туреччини, а також авіасполучення з Танзанією через епідеміологічну ситуацію.

Про це повідомила віце-прем'єр РФ Тетяна Голікова, передає "Інтерфакс".

Винятком стануть рейси, організовані для повернення російських громадян в РФ і поїздок для участі концерну "Титан-2" в будівництві атомної електростанції Аккую. Також зберігається на взаємній основі два рейси на тиждень Москва-Стамбул і Стамбул-Москва.

Росіянам, які купили путівку до Туреччини з вильотом до 1 червня, влада радить змінити напрямок відпочинку або перенести поїздку на більш пізні дати.

За словами Голікової, епідеміологічна ситуація в Туреччині і Танзанії постійно відстежується.

"Якщо ситуація стабілізується, то ми будемо оперативно інформувати наших громадян, щоб вони мали можливість купувати тури в ці держави", - сказала Голікова.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський в суботу, 10 квітня, здійснив офіційний візит до Туреччини, в ході якого провів переговори з турецьким лідером Реджепом Таїпом Ердоганом. Турецький лідер вкотре підтвердив, що Анкара підтримує суверенітет та територіальну цілісність України і ніколи не визнає анексію Криму.