RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Лондоні гвардійці промарширували по дитині, що впала: відео

У Лондоні (Велика Британія) в Тауері під час проходження варти стався конфуз - королівська гвардія збила з ніг дитину і промарширувала по ній.

Відповідне відео опубліковано у Telegram-каналі Shot.

Як видно на кадрах, хлопчик років восьми стояв на шляху двох гвардійців. Один із них закричав, щоб він відійшов, але той не встиг і військовий збив його з ніг. Дитина впала під ноги гвардійцю, той переступив через нхлопчика, збившись з кроку, але не відступив і тут же продовжив свій шлях, не оглядаючись.

Дитина схопилася на ноги, схоже, що вона не постраждала, але, мабуть, сильно злякалася. До хлопчика підбігла жінка, мабуть, мати. За кадром чути вигуки переляканих людей. Можна припустити, що гвардійцям заборонено зупинятися та змінювати напрямок під час варти, тому і стався інцидент.

Зазначимо, солдати королівської гвардії - один із символів Великої Британії, поряд із Біг-Беном та Тауерським мостом. Гвардія існує з 1656 року і перебуває у підпорядкуванні міністерства оборони. У неї відбирають тільки найкращих із найкращих. Королівська гвардія охороняє монарха, його сім'ю та резиденцію.

Як повідомляв "Апостроф", до резиденції королеви Великої Британії Єлизавети II у Лондоні днями пробрався неадекватний 19-річний хлопець із арбалетом.