RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Лежала п'яна на землі: у Варшаві вночі знайшли українку з чужим немовлям

У Варшаві посеред вулиці знайшли непритомну українку, на якій плакав чужий малюк.

Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

У столиці Польщі випадкові перехожі натрапили на непритомну жінку із малюком, що лежав на ній та плакав, після чого викликали поліцію. Відомо, що інцидент трапився уночі. Правоохоронці вияснили, що жінка виявилася громадянкою України. Також, пізніше стало відомо, що 5-місячне немовля, яке перебувало з нею – не її дитина.

Очевидці розповіли, що жінка лежала між припаркованих авто і ні на що не реагувала. Дитина, одягнена в комбінезон, але без шапки, була на ній зверху.

Люди намагалися допомогти жінці. Як виявилося, вона була у нетверезому стані і її ледь вдалося привести до тями. Пізніше з'ясувалося, що в крові у неї було 3 проміле алкоголю (приблизно 0,5 л випитої горілки). Медики, які прибули на виклик, не виявили загроз життю нетверезої громадянки і дитини.

Жінка є тіткою для хлопчика. Вона вийшла на прогулянку із племінником і перестала відповідати на дзвінки. Коли знайшли матір дитини та її чоловіка і вони прибули на місце події, виявилося, що вони також були напідпитку.

Тимчасово дитину вилучили з родини. Українці, знайденій без свідомості з дитиною, загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Раніше ми писали, під Вінницею живцем згоріла дитина.