RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Ціла купа документів: у мережу "злили" ядерну програму Ірану

Хакери групи Black Reward отримали велику кількість документів щодо ядерної програми Ірану. У такий спосіб вони вирішили підтримати людей, які протестують в Ірані.

Про це повідомляє Reuters.

Читайте також: Боротьба з іранськими "мопедами": Ізраїль завдав удару по точці збирання дронів у Сирії

Група Black Reward заявила, що зламала систему електронної пошти компанії Nuclear Power Production and Development, де дістала 50 ГБ даних. Вони заявили про те, що виставлять у мережі всі дані Ірану протягом 24 годин, якщо уряд цієї країни не випустить на волю всіх затриманих політв'язнів та протестувальників.

Хакери також заявили про те, що отримана ними інформація включає "управлінські та робочі графіки різних частин Бушерської електростанції", документи іранських і російських фахівців, які там працюють. Крім того, вони отримали доступ до "контрактів та угод з атомної розробки з вітчизняними та іноземними партнерами".

Також група Black Reward закликала представників засобів масової інформації та експертів ділитися звітами про розслідування документів.

Зазначимо, переговори між світовими державами та Іраном, спрямовані на відновлення ядерної угоди 2015 року, зайшли в глухий кут, оскільки 12 жовтня в США заявили, що Тегеран не виявляв особливого інтересу до відновлення угоди.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, що Росія може отримати ще більше іранських "шахідів".