RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Російська делегація привезла з саміту в Індії холеру: Лавров міг завезти заразу і в США

Член делегації Міністерства закордонних справ РФ заразився холерою під час саміту G20 в Індії, з якою росіяни на чолі із Сергієм Лавровим повернулися 11 вересня.

Про це повідомляє Baza.

Читайте також: ООН працює на перемогу Росії: журналісти розсекретили листування Гутерріша з Лавровим

Після приїзду пасажири здали аналізи, і в одного з них виявили холеру. За інформацією джерела, заражений дипломат знаходився не на тому самому борту, що Лавров і офіційний представник відомства Марія Захарова. Однак не можна виключати, що вони контактували із хворим під час саміту.

Зараз Лавров перебуває у Нью-Йорку на Генасамблеї ООН. Не можна також виключати і те, що "дипломат" країни-окупанта завіз заразу і в Америку.

Очікується, що у США Лавров проведе близько 20 двосторонніх зустрічей, зокрема з генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррішем. Якщо, звичайно, той зважиться на контакт із можливим джерелом холери.

На питання Baza про можливе контактування Лаврова з хворим на холеру, в МЗС РФ порекомендували звертатися до медзакладів та уповноважених органів влади.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, що як представник МЗС Росії Марія Захарова, яка назвала Молдову "логістичним придатком київського режиму", отримала відповідь від молдавського міністерства справ та європейської інтеграції.

Вас також може зацікавити:

Туреччина просить G20 виконати вимоги Росії: у Bloomberg дізнались подробиці

Знову бреше: Лавров розповів, як США збиралися воювати з Росією

Осад залишився неприємним: що показав Україні саміт G 20