RU  UA  EN

Середа, 23 жовтня
  • НБУ:USD 40.95
  • НБУ:EUR 44.30
НБУ:USD  40.95
Світ

Новини

23 жовтня

Всі новини

Обама зачитав реп із треку Емінема на мітингу на підтримку Гарріс

Репер та продюсер Емінем представив колишнього президента США Барака Обаму на мітингу в Детройті на підтримку кандидатки у президенти Камали Гарріс.

Цей вчинок так зворушив Обаму, що він спонтанно виконав на сцені уривок із пісні репера Lose Yourself.

"Місто Детройт і весь штат Мічиган означають для мене дуже багато. Напередодні цих виборів ми знаходимося в центрі уваги як ніколи, і я думаю, що важливо використовувати свій голос, тому я закликаю всіх вийти та проголосувати", - сказав Емінем на мітингу та представив Обаму.

Обама, вийшовши на сцену, сказав глядачам: "Маю сказати, я багато разів виступав на мітингах. Так що зазвичай я не нервуюся, але я відчував щось на зразок того, коли мене представив Емінем".

Потім він зачитав початок пісні Lose Yourself: "Долоні спітніли, коліна ослабли/Руки обважніли, блювота вже на моєму светрі/Мамині спагетті/Я нервуюсь, але на поверхні я вже спокійний".

Обама також зробив випад проти Дональда Трампа: "Немає абсолютно ніяких доказів того, що ця людина думає про когось, крім себе ... Його хвилює тільки його его, його гроші і його статус. Він не думає про вас. Для нього влада - лише засіб досягнення його цілей" .

Як повідомляв "Апостроф", віце-президентка США Камала Гарріс не розглядає варіант двосторонніх зустрічей із диктатором Володимиром Путіним для обговорення припинення війни без участі президента України Володимира Зеленського.