RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Конгресі США готують більш жорсткі санкції проти РФ

Член палати представників від Демократичної партії США Адам Шифф заявив, що Дональд Трамп отримає рішучу відповідь від Конгресу у тому випадку, якщо вирішить пом'якшити санкції проти Росії.

Про це американський політик повідомив в інтерв'ю виданню АВС.

Шиффер вважає, що нещодавно введені санкції проти РФ мають недостатньо можливостей для стримування. Він припускає, що сенатори Джон Маккейн і Ліндсі Грем представлять більш жорсткі санкції щодо Росії.

"Ми думаємо, що має бути зроблено більше. Ми не думаємо, що, відверто кажучи, вжиті достатні кроки для стримування. Ви побачите підтримку більш жорстких санкцій з боку обох партій в Конгресі", - сказав Шифф.

Також демократ висловив незадоволення з приводу критики новообраного президента Дональда Трампа на адресу американської розвідки. На думку Шиффа, новому главі США замість засудження, необхідно почати довіряти розвідці.

Раніше "Апостроф" повідомляв, Трамп прокоментував рішення адміністрації Барака Обами про введення нових санкцій відносно Росії через її втручання в хід американських президентських виборів. А його помічник Келлін Конвей заявила, що цей крок спрямований проти нового президента США, щоб загнати його в кут.