RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Росії вказали на ознаки підготовки Заходу до зникнення Путіна

Виступаючи у Варшаві 6 липня президент США Дональд Трамп запрошував Росію приєднатися до цивілізованого світу, звертаючись не до російського лідера Володимира Путіна, а до російської еліти.

На цьому акцентувала увагу відомий російський журналіст і публіцист Юлія Латиніна в своїй програмі на "Эхо Москвы".

"Ми закликаємо Росію припинити її спроби дестабілізації в Україні, її підтримку ворожих режимів, включаючи Сирію і Іран, і замість цього приєднатися до спільноти відповідальних націй", - процитувала журналіст Трампа.

За її словами, таким чином президент США звертався до російської еліти через голову Путіна, оскільки прекрасно розуміє, що президент РФ ніколи не припинить ані дестабілізації, ані пропаганди, тому що, власне, у нього більше нічого немає.

"Але врешті-решт, Путін не вічний, наступають якісь біологічні межі. Так? І, ось, Захід вже замислюється про те, що буде після цих меж", - підсумувала Латиніна.

Нагадаємо, раніше відомий український журналіст Віталій Портніков розповів, чому президент США Дональд Трамп і лідер РФ Володимир Путін не зможуть ні про що домовитися під час зустрічі 7 липня у Гамбурзі.