RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У США під час виступу Ердогана відбулася масова бійка: опубліковані відео

Під час виступу президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана в одному з готелів Нью-Йорка сталася масова бійка між прихильниками і противниками його політики.

Відповідне відео опубліковано в YouTube.

Турецький лідер виступав перед своїми прихильниками в готелі Marriott Marquis на Таймс-сквер. На зустрічі були присутні і противники політики Ердогана, які назвали його "терористом" і закликали покинути США, чим спровокували бійку з охороною президента Туреччини.

Самі учасники протесту пояснили, що ставили перед собою мету публічно засудити політику Ердогана в Туреччині, Сирії та Іраку. Деякі з учасників акції принесли з собою прапори і банери на підтримку курдів з Національної армії сирійського Курдистану, яких Ердоган вважає продовженням забороненої в Туреччині робочої партії Курдистану.

За інформацією американських поліцейських, в результаті інциденту були затримані п'ятеро учасників акції, при цьому арешти не проводилися.

Як повідомляв "Апостроф", біля резиденції посла Туреччини в Вашингтоні відбулися зіткнення між прихильниками і противниками турецької влади.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітАмерика
Теги: