RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

Всі новини

США зробили страхітливе попередження на адресу Росії

У Пентагоні заявили, що готові застосувати підводні човни, які знищать Росію, якщо в цьому буде необхідність.

Про це повідомляє Голос Америки, цитуючи слова глави Стратегічного командування збройних сил США, генерала Джона Хайта в зв'язку з висловлюванням президента Росії Володимира Путіна про нові озброєння.

"Вони не можуть нічого зробити, окрім масивної атаки проти нашої країни, на яку ми не змогли б відповісти. До речі, вони не знають, де знаходяться наші підводні човни, а вони здатні знищити їхню країну, якщо ми підемо цим курсом", - сказав він.

Крім того, в США спростували той факт, що Кремль пішов на розробку ядерної зброї виключно через недотримання Вашингтоном попередніх угод у галузі контролю над озброєннями.

"Сполучені Штати продовжують залишатися відданими нашим зобов'язанням в галузі контролю над озброєннями. На жаль, попередня практика Російської Федерації в тому, що стосується дотримання нею зобов'язань в галузі контролю над озброєннями, залишає бажати кращого", - пояснив позицію Пентагону заступник міністра оборони США з політичних питань Джон Руд.

У той же час в США відзначили, що подібні загрозливі висловлювання РФ "хоча і не стали несподіванкою, але все ж викликали розчарування".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в США назвали ідеальна зброя проти російських підводних човнів.