RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Смертельна стрілянина в Техасі: з'явилися нові дані про жертви і мотиви злочинця

Злочинця, який влаштував смертельну стрілянину в супермаркеті США, в результаті чого 20 людей загинули і стільки ж отримали поранення, затримали.

Про це повідомляє CNN.

Так, кілька людей увірвалися в магазин і відкрили вогонь. Трьох з нападників вдалося затримати. Злочинець - 21-річний Патрік Крузіус. У поліції розповіли, що операція із затримання тривала 21 хвилину. Злочинець заявив, що своїми діями захищає свою країну від іноземної "навали".

"Дзвінок надійшов о 10:39, поліцейські прибули туди о 10:45. Через шість хвилин. І о 11:06 був затриманий", - розповів журналістам губернатор Техасу Грег Еббот.

Очевидці кажуть, що у стрільця були спільники. Зокрема, бачили чотирьох чоловіків, одягнених в чорне, які одночасно хаотично відкривали вогонь. А в поліції вважають, що стрілець був один.

Нагадаємо, раніше спочатку повідомлялося про 18 поранених і як мінімум 10 загиблих.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в США сталася стрілянина на популярному фестивалі, в результаті загинули три людини, 15 осіб отримали травми, в тому числі вогнепальні.

Також 11 грудня 2018 року у французькому місті Страсбург невідомий відкрив стрілянину по людях поруч з різдвяним ринком.