RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Війна Трампа з TikTok: на адміністрацію президента США подали до суду

Китайська компанія ByteDance, яка володіє популярною соціальною мережею TikTok, подала до суду на адміністрацію президента США Дональда Трампа за намір заборонити соцмережу на території країни.

Про це йдеться на сайті компанії.

ByteDance направила скаргу до суду 24 серпня 2020 року. Компанія має намір оскаржити рішення влади щодо заборони роботи TikTok в США.

У компанії заявляють, що адміністрація Трампа ігнорує масштабні заходи, які зробили власники TikTok після претензій американської сторони. Також відзначили, що в ByteDance йшли назустріч Вашингтону, навіть будучи незгодними з його претензіями.

Як повідомляв "Апостроф", президент США Дональд Трамп підписав указ, який забороняє будь-які угоди з китайською компанією ByteDance - власником популярної соціальної мережі TikTok. Санкції вступають в силу через 45 днів і покликані усунути загрозу, яку платформа являє для безпеки США.

Нагадаємо, в Техасі (США) трьох підлітків госпіталізували через небезпечний челендж в TikTok. Всі вони приймали аптечний препарат, що викликає галюцинації.