RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

На американській "інопланетній" базі Зона-51 помітили дивний об'єкт: фото

Пілот Гейб Зейфман, який раніше оприлюднив знімки секретної бази ВПС США "Зона-51" в Неваді (США), зробив нове фото з території таємничого об'єкту. Він начебто помітив дивну споруду всередині одного з ангарів, коли пролітав біля секретної бази на Різдво. Це викликало бурхливе обговорення серед прихильників "теорії змови".

Про це повідомляє видання Express.

Зейфман поділився своїми знімками таємного полігону випробувань і підготовки в Неваді (NTTR), більш відомого як "зона 51", після польоту 25 грудня поблизу військової бази.

На деяких із зображень видно "зону 51" і дехто зміг роздивитися дивну трикутну споруду всередині ангару.

Об’єкт розмитий, тож визначити, що він собою являє, неможливо.

"Таємничий довгий трикутний об'єкт був помічений у відкритому ангарі "зони 51". Це може бути надсекретний гігантський рукав Тоблероне, який уряд приховує від нас роками!", "Я здивований, що йому (пілоту - "Апостроф") дозволили наблизитися. Але ось у чому справа: навіть уряд США визнає, що НЛО існують", - пишуть користувачі у Twitter.

Зазначимо, що "Зона-51" є предметом чуток через високу секретність. Деякі вважають, що там розміщують інопланетян і НЛО. Що відбувається всередині, надзвичайно таємно, адже громадськість не допускають до території об'єкта за допомогою попереджувальних знаків та озброєної охорони.

Навколо "зони 51" існує багато "теорій змови". Найвідомішим є твердження, що на базі розміщується космічний корабель інопланетян та тіла його пілотів після їх катастрофи в Розуеллі, штат Нью-Мексико, в 1947 році.

Як відомо з офіційних джерел, "зона 51" використовується американськими авіаційними органами з 1955 року і закрита для тих, хто не має дозволу на найвищий рівень безпеки. В той же час уряд США до 2013 року навіть не визнавав, що база існувала. Про це йдеться у низці документів, опублікованих у рамках запиту про свободу інформації.

Як повідомляв "Апостроф", користувачі мережі в Сполучених Штатах організували штурм секретної бази ВПС США, щоб дізнатися, що насправді відбувається на засекреченому об'єкті.

Пізніше Facebook видалив сторінку, на якій йшла підготовка до штурму секретної бази ВПС США, щоб дізнатися, що насправді відбувається на засекреченому об'єкті.