RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Олень 2 роки носив на шиї шину: фото і відео чудесного порятунку

У США рейнджери позбавили молодого оленя від автомобільної шини, яка обручем застрягла у нього на шиї. За оцінками експертів, тварина була змушена носити цей тягар протягом приблизно двох років.

Фото і відео з місця подій опублікував портал Kopalniawiedzy.

Автомобільна покришка була видалена разом з рогами тварини. Приборкати і знеболити оленя вдалося лише з четвертої спроби. Спочатку рейнджери хотіли залишити йому роги для гону, але ситуація була занадто динамічною. У зв'язку з цим вони не стали ризикувати і позбавили тварину від цього вантажу. За їхніми словами, різати каркас, щоб залишити оленю роги, було не можна.

"Ми б вважали за краще зрізати і залишити роги для гону, але ситуація була динамічною, і нам довелося видаляти сторонній предмет будь-якими можливими способами", - сказали Рейнджери.

До слова, за весь час перебування покришки на шиї оленя, в ній встигло накопичитися багато сміття. Щонайменше 4,5 кілограма. В цілому, після зняття шини олень "схуд" на 16 кг.

Фахівці пояснюють, що шина прилипла до шиї тварини в дуже молодому віці, коли у нього ще не було рогів, або взимку після того, як вони були скинуті.

Олень, мабуть, засунув голову в купу викинутих шин, і одна з них застрягла у нього на шиї.

Днями ми також повідомляли про те, як в Канаді метеорит впав на приватний будинок.