RU  UA  EN

Пʼятниця, 5 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.30
Світ

Новини

5 липня

4 липня

Всі новини

Суд у справі Трампа про приховування грошей відклав винесення вироку

У вівторок, 2 липня, суддя Верховного суду Нью-Йорка Хуан Мерчан призначив нову дату ухвалення вироку колишньому президентові Сполучених Штатів Дональду Трампу в справі про виплати грошей – оголошення вироку кандидату в президенти США відклали на два місяці до 18 вересня.

Про це пише Bloomberg.

Зауважується, що Винесення вироку Дональду Трампу у справі про виплату грошей порнозірці за мовчання було відкладено на два місяці – до 18 вересня – для того, щоб суддя зміг "проаналізувати вплив історичного рішення Верховного суду США про президентську недоторканність".

Суддя Хуан Мерчан назначив нову дату після того, як Дональд Трамп попросив про відстрочку в рамках спроби скасувати його засудження за 34 пунктами обвинувачення у фальсифікації документації. Проте Мерчан наголосив, що у разі потреби винесе вирок, припускаючи, що "він може задовольнити прохання Трампа".

Раніше ми також писали, що Верховний суд США визнав, що колишній президент Дональд Трамп має "певний рівень імунітету" від кримінальної відповідальності у справі про штурм Капітолія 6 січня 2021 року.