RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Світ

Новини

19 вересня

Всі новини

"Він дивний": демократи знайшли нову тактику для боротьби з Трампом

Демократи випробовують нову тактику проти кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа, що налаштована на резонанс серед молодих і незалежних виборців.

Про це пише The Guardian.

Як йдеться у повідомлення, останніми днями американські демократи випробовують відносно нову лінію атаки на Дональда Трампа: "... що він дивний".

У пресрелізі в четвер віцепрезидент і ймовірний кандидат від Демократичної партії Камала Гарріс оприлюднила список основних висновків, які Трамп зробив для американського народу. "З Дональдом Трампом все гаразд?" - йдеться в повідомленні. Це був сьомий з дев'яти записів: "Трамп старий і досить дивний?".

Кампанія Гарріс, яка працює над переосмисленням перегонів, приділяючи особливу увагу голосуванню молоді, намагалася привернути увагу до розповідей Трампа про його мітинг.

Ця тактика майже напевно розрахована на молодих і незалежних виборців, які переходять від помітної незацікавленості між Джо Байденом і його попередником на президентських виборах до участі у 100-денному змаганні між Трампом і Камалою Гарріс.

Раніше ми також зауважували, що віцепрезидентка Сполучених Штатів Камала Гарріс за перший тиждень своєї участі в президентській кампанії зібрала вже 200 мільйонів доларів.