RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Отримає кожен: влада Японії роздасть людям чималу суму через коронавірус

Кожен громадянин Японії для підтримки в період кризи, викликаної пандемією коронавірусу, отримає фінансову допомогу від держави в розмірі 100 тисяч ієн, що еквівалентно 926 доларів США.

Пошуки "нульового" пацієнта і скасування параду в Москві: як змінюється ситуація з коронавірусом в Україні та світі (оновлюється)

Про це повідомляє американське агенствоо Bloomberg.

Як сказано в повідомленні, уряд Японії раніше мав намір підтримати тільки ті домогосподарства, які зможуть підтвердити, що їхні доходи значно скоротилися. Але з огляду на те, що збір і подача документів, які підтверджують право на виплати, можуть створити умови для поширення коронавірусу, а також сповільнять надання фінансової допомоги, було вирішено провести виплати всім без винятку.

На території Японії 17 квітня було оголошено режим надзвичайної ситуації. Влада країни закликає громадян не залишати свої будинки. Підприємствам рекомендують припинити роботу, хоча це не є обов'язковою умовою.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Міжнародному валютному фонді (МВФ) вирішили звільнити від сплати зовнішнього боргу 25 найбідніших країн світу на найближчі 6 місяців, Україна до цього списку не увійшла.