RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Посварилася перед смертю: з'явилися дані про коханого українки, яка загинула в Таїланді

Поліція в Таїланді допитала бойфренда відомої журналістки з Дніпра Ольги Фролової, яку знайшли мертвою на острові Самуї. Він виявився британським громадянином, з яким українка посварилася перед зникненням.

Про це повідомляє видання The Sun.

47-річний британець Філіп Армстронг працює інструктором тренажерного залу і мав близькі стосунки з Ольгою Фролової. Однак, він стверджує, що йому невідомо, що сталося з жінкою після того, як вона зникла 25 травня.

"Я не знаю, куди Ольга пішла після зникнення. Про це невідомо ні мені, ні її чоловікові ", - цитує видання слова бойфренда.

У виданні Daily Mail стверджують, що в день зникнення Ольга Фролова посварилася з Армстронгом, якого поліція допитувала за підозрою в скоєнні убійства.В таїландської поліції повідомили, що українка страждала на біполярні розлади і була схильна до спалахів гніву.

Місцеві видання уточнюють, що перед смертю у Ольги Фролової фактично не залишилося грошей. Їй довелося залишити орендований мотоцикл і далі пересуватися пішки. Повідомляється також, що жінці довелося залишити свій паспорт в магазині, а потім продати мобільний телефон, щоб оплатити рахунок.

Як повідомляв "Апостроф", раніше поліція в Таїланді заявила, що відому журналістку з Дніпра Ольгу Фролову, яку знайшли мертвою на острові Самуї, зафіксували камери спостереження незадовго до смерті.