RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Любить колу і шоколад: в Японії відзначила день народження найстаріша мешканка планети, фото

Мешканка Японії Кане Танака, яку вважають найстаршою людиною на планеті, відзначила 2 січня свій 118-й день народження.

Про це пише видання The Japan Times.

Жінка потрапила до Книги рекордів Гіннеса як найстарша людина на планеті у 2019 році.

За інформацією місцевих журналістів, Кане Танака відзначила свій 118-й день народження у будинку для людей літнього віку разом із друзями та персоналом. Жінка полюбляє грати у Реверс та проводить час за фізичною активністю.

Більш того, як зізнається сама Кане Танака, вона полюбляє їсти шоколад та пити колу, апетит з віком в неї не погіршився.

Фото: The Japan Times

"Їсти смачну їжу та вчитися", - розкривала раніше Кане Танака свій "секрет довголіття". Жінка також заявляла, що прагне прожити до 120 років.

Вже у 2020 році Кане Танака візьме участь в естафеті Олімпійського вогню в Токіо. За планами організаторів змагань, з факелом вона подолає в інвалідному візку 200 метрів. Танака повинна була взяти участь у такій естафеті ще у минулому році, але через коронавірус Олімпіаду перенесли на наступний рік.

Фото: The Japan Times

Як відомо, Кане Танака народилася у 1903 році у багатодітній родині, і вона була сьомою дитиною серед восьми. Згідно зі світовими рекордами, найдовше на Землі прожила Жанна Кальман, яка померла у далекому 1997 році у віці 122 років та 164 днів.

Раніше ми розповідали, що молодий спортсмен з Книги рекордів Гіннессу раптово помер в Росії.