RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Загибель експерта у справі Литвиненка в Британії викликала ажіотаж у росіян

Експерт з радіації Метью Панчер, який розслідував обставини смерті колишнього агента спецслужб РФ Олександра Литвиненка, був знайдений мертвим в своєму будинку в Британії.

Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на видання The Times.

За інформацією ЗМІ, на тілі 46-річного чоловіка виявлено численні рани, які були нанесені двома ножами. Однак патологоанатом прийшов до висновку, що Метью Панчер покінчив життя самогубством.

Ця новина викликала ажіотаж у російських користувачів мережі.

"Зафіксовані численні рани, завдані двома ножами. вчинив самогубство. суворе британське правосуддя! "Таке сепуку не кожен самурай зможе зробити", "Британська версія Саші Білого?", "двома ножами самовбився?", "Це все англійський клімат і їжа...", "самовбився двома ножами - талант!", "Виключно англійське самогубство", - так звучать одні з найбільш рейтингових коментарів на сайті.

Також прокоментували новину і на прокремлівському сайті "РИА Новости".

"Знову Росія винна?", "напевно всі удари були в спину. яке мерзенне самогубство...", "А перед тим як він "завдав собі кілька ударів ножем", не вистрілив він пару раз собі в потилицю?", - пишуть користувачі мережі з РФ.

Читайте докладніше про вбивство Литвиненка в матеріалі "Апострофа" "Путін планував ідеальне вбивство, — знайомий Литвиненко розкрив деталі".