RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

В Іспанії знайшли "аномальне" місто, де немає хворих на коронавірус: фото

Станом на вівторок, 21 квітня, в іспанському місті Саара-де-ла-Сьєрра, який закрився від зовнішнього світу, не зафіксовано жодного випадку зараження коронавірусом COVID-19.

Про це повідомляє британське видання Daily Mail.

Влада цього міста, населення якого становить 1400 жителів, ще 14 березня ввела суворий карантин. З п'яти в'їздів до міста відкритим залишився тільки один. На контрольно-пропускному пункті постійно чергує поліція.

Крім того, в місті, який перетворилося у фортецю, проводять ретельну дезінфекцію вулиць і транспортних засобів, а також уважно стежать за тим, хто приїжджає і залишає населений пункт.

Дезінфекцію міста проводять щопонеділка та щочетверга о 17:30. Для очищення використовують машини для обприскування оливкових гаїв.

Майже чверть жителів Саара-де-ла-Сьєрра віком понад 65 років, і понад 30 жителів живуть в будинках престарілих. Однак, ніхто з них поки не захворів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше влада Мадрида (Іспанія) прийняла рішення закрити морг, який на тимчасовій основі базувався в Льодовому палаці, через зниження кількості смертей від коронавірусу.