RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Чехії відбулася смертельна катастрофа з пасажирськими поїздами: фото і відео

У вівторок, 7 липня, в Чехії неподалік від міста Карлові Вари, зіткнулися два пасажирські потяги, є загиблі і близько 30 поранених.

Про це повідомляє чеське видання Aktualne.

"За попередніми даними, на місці є велика кількість постраждалих. Рух на лінії перервано. Залізнична інспекція буде розслідувати причини і обставини надзвичайної ситуації", - розповів представник залізничної інспекції Мартін Драпал.

Інформація про жертви різниться. Чеське телебачення з посиланням на рятувальників заявило, що щонайменше три людини загинули. Представник об'єднаного корпусу рятувальників і пожежників Мартін Касало підтвердив двох загиблих.

За попередньою інформацією, постраждали близько 30 осіб, деякі серйозно. На місце події відправили вертоліт швидкої допомоги.

За словами представника обласної лікарні Карлових Вар Владислава Подракского, в лікарні в Карлових Варах був оголошений так званий план травми, який оголошується в разі надзвичайних подій, коли очікується багато поранених людей. Також на місці працює 11 пожежних команд.

Як повідомляв "Апостроф", 6 липня, в Кіровоградській області, на станції Чорноліська, зійшов з рейок вантажний потяг Одеської залізниці.