RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Дівчина відрізала собі руку пилою заради "скажених" грошей - тепер їй загрожує тюремний термін

Молода жителька столиці Словенії Любляни заради отримання страхових виплат відрізала собі руку пилою.

Як пише "Апостроф", про це повідомляє ВВС.

22-річна Юлія Адлесич стверджувала, що це сталося випадково під час того, як вона зрізала гілки в саду. Всього вона мала отримати в якості страховки більше 1 мільйона євро. Однак замість грошей їй загрожує в'язниця.

У 2019 дівчина потрапила до лікарні з рукою, відрізаною вище зап'ястя. Слідство встановило, що вона і її хлопець навмисно не взяли з собою відрубану частину руки, щоб гарантувати, що інвалідність буде постійною. Але влада вчасно повернула кінцівку, щоб медики пришили її.

Прокуратура повідомила, що хлопець жінки за кілька днів до цього також шукав в Інтернеті інформацію про штучні руки. Там заявили, що це є доказом того, що травма була нанесена навмисно.

Протягом всього судового розгляду Адлесич заперечувала навмисне відрізання руки.

Якби шахрайський позов був успішним, пара отримала б понад півмільйона євро одноразово, а решта виплачувалася б щомісяця.

Раніше "Апостроф" розповідав, що відомий в середовищі учасників війни на Донбасі аферист Віталій Коваленко, який підробляв документи, щоб видати себе за учасника АТО, отримав справжнє посвідчення учасника бойових дій.