RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Молодий "гонщик" розніс суперкари на 1,3 млн доларів: відео моменту ДТП і деталі гучної справи

25-річний виходець з Іраку Ахмед Аль Хусейні на своєму автомобілі Audi Q7 на швидкості понад 110 км / год у столиці Великої Британії скоїв масове ДТП, розбивши розкішні суперкари загальна вартість яких понад 1,3 млн доларів.

Про подробиці цієї аварії повідомляє видання Daily Mail.

Вуличний "гонщик", який наздоганяв їде попереду Porsche, врізався в півдюжини припаркованих автомобілів на тихій житловій вулиці недалеко від Слоун-сквер в західному Лондоні. Камери відеоспостереження зафіксували момент, коли він втратив контроль над Audi Q7 4x4 свого вітчима і врізався в кілька автомобілів високого класу.


Серед постраждалих машин - спортивний автомобіль McClaren вартістю близько 300 000 фунтів стерлінгів, Porsche Cayenne за 100 000 фунтів стерлінгів і синій Bentley Bentaya за 150 000 фунтів стерлінгів.

За оцінками свідків, було пошкоджено 11 розкішних автомобілів на загальну суму 1 мільйон фунтів стерлінгів (1,3 мільйона доларів).

Уродженець Іраку Аль Хусейні провів два дні в лікарні після травми голови і до сих пір має шрами від жахливої аварії. Він сказав суду, що йому буде потрібно також операція на коліні, яке було зламано в результаті аварії, крім того, він втратив роботу в результаті травми.

На щастя, під час цієї аварії не постраждав ніхто з пішоходів. Місцеві жителі стверджують, що їхня вулиця часто використовується для швидкісних гонок.

Як повідомляв "Апостроф", увечері в середу, 4 листопада, на вулиці Київській в Броварах зіткнулися кілька машин, які від лобового удару розкидало по різних сторонах дороги.