RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Підпільну новорічну вечірку в Каталонії поліція штурмувала бульдозером, відео

Силовики в Каталонії розігнали за допомогою бульдозера нелегальний рейв, який тривав близько 36 годин.

Про це пише Telegram-канал Mash.

Як відомо, Європа пішла на черговий карантин через зростання числа заражених коронавірусом, і Іспанія не стала винятком.

Але з новими обмеженнями не змирилися іспанські промоутери, які вирішили організувати підпільну вечірку в Ллінарс дел Валлес на покинутому заводі (Каталонія). На нелегальний рейв з'їхалися туристи з багатьох країн світу.

За інформацією ЗМІ, спершу правоохоронці не планували розганяти вечірку, сподіваючись, що молодь "потанцює і розійдеться", але рейв тривав близько 36 годин, і силовики не могли не втрутитися.

Покинутий завод, на якому відбувалася нелегальна вечірка, поліцейські штурмували за допомогою бульдозера. В результаті спецоперації були затримані організатори заходу, і вилучена техніка.

Також повідомляється, що організаторам нелегальної вечірки загрожує кримінальна відповідальність і штраф в 600 тисяч євро.

Раніше ми розповідали, що у Франції на Новий рік була введена комендантська година, а традиційне святкування на Єлисейських полях скасували. В Італії також були заборонені масові гуляння через епідемію коронавіруса, але для місцевих жителів влаштували грандіозний феєрверк над Колізеєм.

Що стосується Берліна, то німецька столиця також була безлюдною в новорічну ніч. Подивитися розкішний феєрверк біля Бранденбурзьких воріт завадив жорсткий локдаун.