RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Росіян ставлять у стійло: як на громадянах РФ позначиться скасування Шенгену з Європою

Рішення про відміну дії Шенгенської угоди позбавить росіян "величі".

Про це йдеться у матеріалі "Апострофа".

Можливе обмеження на в'їзд до країн Європейського Союзу буде серйозним ментальним ударом по росіянах. Директор Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко. впевнений, що хамство, яке було однією з ключових скрєп Росії, більше не діятиме.

"Всі розповіді про залізну завісу - це дурниці для лібералів, які справді втратять шопінг у Мілані. Пересічний росіянин разом із візами втрачає не шопінг - він втрачає вершину своєї величі. Адже раніше вони (Путін, Лавров тощо) могли хамити і їх боялися, а тут їх перестають боятися, усвідомлення цього стане однією з ключових трансформацій, яка чекає на росіян найближчим часом", - продовжив Денисенко і додав, що цивілізований Захід має позбавити росіян віз, які необхідні для в'їзду до ЄС.

Більше того, як зазначає експерт, скасування дії Шенгенської угоди спрямоване на те, щоб громадяни країни-агресора усвідомили, що їх заганяють у стійло і живуть вони гірше за худобу.

Позбавлення росіян туристичних віз має підштовхнути їх до думки, що Кремль, ведучи повномасштабну війну проти України, позбавляє їх нормального майбутнього.

"І чим швидше вони це усвідомлюють – тим краще. І так – такі усвідомлення ніколи не бувають безболісними", - наголосила аналітик Фонду "Повернися живим" Марія Кучеренко.

Також читайте матеріал "Апострофа": Вій на болотах: чи опуститься для росіян "залізна завіса"