RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​З'явилося відео розмови російських пранкерів з Джамалою

У мережі з'явилося відео, на якому показано розмову російських пранкерів Лексуса (Олексій Столяров) та Вована (Володимир Кузнєцов) з українською співачкою Джамалою, яка пізніше перемогла на музичному конкурсі "Євробачення-2016".

Відео опубліковане на YouTube.

Розмова пройшла у ході шоу "Дзвінок" на російському телеканалі НТВ. Пранкер Лексус подзвонив Джамалі від імені помічника президента. Він запитав, чому пісня, написана півтора роки тому і пов'язана з подіями в Криму, називається "1944", а на "2014".

"Треба бути дуже мудрим і акуратним", — зазначила вона, коментуючи пісню для європейського музичного конкурсу.

Джамала також повідомила, що ігнорує спроби російських ЗМІ взяти у неї інтерв'ю.

Також російські пранкери зателефонували міністрам культури Молдови Моніці Бабук і Грузії Михайлу Гіоргадзе з проханням підтримати Джамалу на "Євробаченні". Обидва висловили готовність допомогти.

Як повідомляв "Апостроф", російське видання "Комсомольська правда" опублікувало статтю, в якій стверджується, що європейське журі музичного конкурсу "Євробачення-2016" вкрало перемогу у російського артиста Сергія Лазарєва.

Кореспондент українського телеканалу ТСН Дмитро Фурдак в ніч на 15 травня вступив у перепалку з російським журналістом по закінченні конкурсу "Євробачення-2016" в Стокгольмі, де перемогла Джамала.