RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Росії розповіли про сатаністів, які вбивають дітей через соцмережі

РосЗМІ опублікували велике розслідування стосовно серії суїцидів у дітей, які були спровоковані сектою сатаністів за допомогою соцмереж.

"Секта сатаністів довела до самогубства 130 (!!!) дітей за півроку. Дітей шукають у Вконтакті. ФСБ і МВС плювати", - написали у Twitter спільноти "Ехидные новости".

"З дітьми в соціальних мережах працюють системно і планомірно, крок за кроком підштовхуючи до останньої межі. Ми нарахували 130 (!) суїцидів дітей, що сталися в Росії з листопада 2015-го по квітень 2016 року, — майже всі вони були членами одних і тих самих груп в інтернеті, жили в щасливих і люблячих сім'ях. Нові смерті анонсовані там само. Як батькам розпізнати лихо, що насувається", - повідомляють журналісти видання "Новая газета" в анотації до розслідування.

"Ми не могли не опублікувати цей текст — незважаючи на "слизькість" теми з точки зору російського законодавства, незважаючи на її неабияку вагу. Але цей текст ПОВИННІ ПРОЧИТАТИ ВСІ БАТЬКИ, щоб встигнути врятувати своїх дітей від фатального кроку, щоб навчитися розпізнавати найменші симптоми близької трагедії, щоб підказати іншим батькам, вчителям. У цьому тексті ви знайдете докладну інструкцію, в якій важливі всі деталі. Це — по-перше. По-друге, ми друкуємо цей текст, щоб, нарешті, не просто заскрипіли шестерні правоохоронної системи, а щоб вони закрутилися з шаленою швидкістю, як не працювали ніколи раніше. Тому що зараз, коли ви читаєте цей текст, хтось із дітей може зробити крок за межу", - пояснюють важливість матеріалу в редакції видання.

"Ми передали всі відомі нам матеріали до правоохоронних і слідчих органів, сповістили Роскомнагляд і дуже сподіваємося на їхню негайну реакцію", - додають у газеті.

Як повідомляв "Апостроф", в Росспоживнагляді розробили рекомендації для ЗМІ щодо особливостей висвітлення самогубств у Росії.