RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Відомий карикатурист висміяв напад на лідера опозиції в Росії: опубліковано малюнок

Відомий російський карикатурист Сергій Йолкін висміяв людей у формі донських козаків, які напали в Анапі на одного з лідерів російської опозиції Олексія Навального.

Карикатуру художник розмістив на своїй сторінці в Twitter.

Навальний описав інцидент на своєму сайті.

"Все почалося в аеропорту Краснодара, просто ми не стали писати про це ніде, вирішили не розпалювати. Рівно той самий сценарій, як і в Анапі. По мірі того, як група збирається в аеропорту (летіли різними рейсами) поліція швидко зникає з майбутнього "місця події". Потім міцні молоді люди оточують вихід з будівлі вокзалу так, що вийти можна, тільки впершись у групу козаків. Вони стояли на сходинках зі здоровою пляшкою самогону, банками молока і тд.

- Олексію Анатолійовичу, вітаємо на кубанській землі. А ось випийте самогону. А ось молочка. А от що ж ви не поважаєте.

Така штовханина. Вони жартують, ми жартуємо у відповідь. Пройти не можна, але прямого рукоприкладства немає. В результаті ми їх відтіснили і на провокацію не піддалися, бійки не виникло, хоча місцями було близько. На всій площі аеропорту великого міста Краснодар немає жодного поліцейського. Хоча там штовхається 40 осіб. Все це, звичайно, є на камерах спостереження. Та й у "козаків" було дві знімальні групи. Саме через таку нашу тактику пізніше в Анапі бандити діяли набагато більшою групою. Їх було вже 40 осіб і вони відразу почали дебош без усього цього "випийте нашого молочка", - написав опозиціонер.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії в аеропорту міста Анапа невідомі напали на відомого опозиціонера, голову Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального і його соратників. У зв'язку з цим у соціальних мережах піднялася хвиля гніву.