RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Євроненавидення: у мережі висміяли путінський аналог Євробачення

Користувачі соціальних мереж висміяли інформацію про те, що після того, як російський учасник пісенного конкурсу "Євробачення-2016" Сергій Лазарєв з тріском провалився, в Росії вирішили відповісти європейському заходу фестивалем народної пісні і музики "Добробачення".

Жарт про це розмістив у Twitter користувач з ніком Сірий Кардинал.

"Наступного року в Росії відбудеться конкурс "Євроненавидення". Про свою участь вже заявили РФ, Зімбабве, КНДР, Венесуела", — зазначають у цьому Twitter.

"Ні, Венесуела, скоріше, не доживе", — наголошується в коментарі до жарту.

Нагадаємо, проводити "Добробачення" депутат державної думи Олег Нілов запропонував ще після перемоги "бородатої жінки" Кончіти Вурст у 2014 році. Відбудеться воно в Санкт-Петербурзі. Почесними гостями фестивалю стануть народний артист СРСР, депутат Держдуми і співак Йосип Кобзон, а також перша у світі жінка-космонавт Валентина Терешкова. 26 травня в Державній академічній капелі Петербурга відбудеться фінальний етап фестивалю, де крім народних виконавців і колективів Йосип Кобзон виступить з великою концертною програмою, що складається з народних пісень.

Нагадаємо, Йосип Кобзон зголосився їхати на "Євробачення-2017" до України.

Як повідомляв "Апостроф", Європейський мовний союз (EBU) відмовився переглядати результати музичного конкурсу "Євробачення-2016".