RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

​У Росії відбулась чергова аварiя з літаком

Літак А320, який прямував з Москви в Ганновер, запросив екстрену посадку в калінінградському аеропорту Храброво.

Про це повідомляє РИА Новости.

За попередніми даними, причиною міг стати витік палива.

"Борт запросив посадку з технічних причин. На борту перебувало 154 людини, вони розміщені, забезпечені водою", — заявила представник аеропорту Наталія Грицун.

За її словами, поки лайнер і його пасажири знаходяться в Калінінграді, командир повинен прийняти рішення про подальші дії.

За даними джерела "Інтерфаксу", негерметично закритий паливний бак зауважив пасажир.

"Під час польоту один з пасажирів звернув увагу, що з люка паливного просочується рідина і попросив екіпаж вжити заходів. Командир візуально переконався у вільному закриття люка і прийняв рішення про вимушену посадку за маршрутом прямування в найближчому аеропорту — Калінінграді", — розповіло джерело.

Цікаво, що сьогодні інший літак, авіакомпанії "Росія", що летів з Санкт-Петербурга в Анапу, повернувся в Пулково. Причиною повернення стало зіткнення з птахом. В Пулково було прийнято рішення зняти літак з рейсу, в даний час повітряне судно досліджують на предмет несправностей і пошкоджень.

Як повідомляв "Апостроф", наприкінці березня військовий літак Ан-26 загорівся при зльоті під час тренувального польоту в Ростові-на-Дону (Росія).

У ніч на 19 березня в Ростові-на-Дону зазнав катастрофи авіалайнер Boeing 737-800.