RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Розвідка розсекретила командира морпіхів Путіна на Донбасі: опубліковано фото

На окупованому проросійськими бойовиками Донбасі знаходиться підполковник Збройних сил РФ Федір Панов, відряджений туди з посади заступника командира бригади морської піхоти Берегових військ Балтійського флоту в місті Балтійську.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України.

Зазначається, що Панов Федір Євгенович, 04.04.1981 року народження займає зараз посаду "заступника командира бригади з роботи з особовим складом 2 окремої мотострілкової бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) Центру територіальних військ (Новочеркаськ, Росія) Південного (Ростов-на-Дону) ВО РФ". На тимчасово окупованих територіях сходу України використовує документи прикриття на прізвище Орєшков.

"Для виконання злочинних наказів воєнно-політичного керівництва Росії на тимчасово окупованих територіях Донбасу підполковник ЗС РФ Ф. Панов відряджений у січні 2015 р. з посади заступника командира бригади з роботи з особовим складом 336 окремої бригади морської піхоти (Балтійськ, Калінінградська обл.) Берегових військ Балтійського флоту", - розповіли в розвідці.

З початку 2015 року і дотепер підрозділи зі складу цієї бригади морської піхоти розташовані в польовому таборі поблизу населеного пункту Міллерово (Ростовська область, РФ) і на ротаційній основі виконують "службово-бойові" завдання поблизу Луганська та періодично застосовуються у районі населеного пункту Безіменне Донецької області.

Як повідомляв "Апостроф", у березні стало відомо, що на Донбасі загинув старший лейтенант російського мотострілецького полку морської піхоти Андрій Воїнов.

У лютому українська розвідка розповіла, що на Маріупольському напрямку російські військові активізували свої диверсійно-розвідувальні групи, що пов'язано з їхньою підготовкою до морської десантної операції.