RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Пора валити: соцмережі потішили плани топ-менеджерів РФ покинути країну

Користувачів соціальних мереж потішили дані проведеного в Росії опитування, згідно з яким 16% російських топ-менеджерів планує в найближчі два роки виїхати з країни, а 42% — в принципі збираються емігрувати.

Прагнення топ-менеджерів переїхати за кордон дійсно може стати трендом найближчих років", — вважає директор з розвитку бізнесу "Агентства Контакт" Анастасія Стасева, передає РБК.

Однією з причин називається відсутність підтримки приватного бізнесу з боку влади.

Переїхати в іншу країну в принципі, згідно з результатами опитування, планують 42% респондентів. Майже половина — 48% — у разі переїзду припускають працювати за наймом в іншій компанії, 31% — відкрити свій бізнес, ще 20% вважають, що можуть жити на кошти, виручені від здачі в оренду нерухомості в Росії (відповідаючи на це питання, можна було обрати кілька варіантів відповіді). Три найпопулярніші країни для можливого переїзду — США (згадали 22% опитаних), Німеччина (17%) і Великобританія (11%).

Як повідомляв "Апостроф", журналістка Олена Солнцева закликала супротивників політики президента РФ Володимира Путіна до масової еміграції.