RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Газове звернення України до РФ: адепти Путіна активно дають поради

Заява російського "Газпрому" про отримання листа від НАК "Нафтогаз України" з пропозицією про відновлення постачань газу спричинила ажіотаж серед прихильників режиму президента РФ Володимира Путіна.

Про реакцію путінців свідчать коментарі до новини про лист "Нафтогазу України" на прокремлівському сайті "РИА Новости".

"Тільки після сплати боргу!!! Тільки хто мене послухає...", - пише Andrew Sochi.

"Почухали потилиці, подивилися в небо і тут до свідомих дійшло, що дрів на околиці не вистачить. Грошей немає, ціни на газ в єуропах знижувати не збираються... Тоді, не червоніючи і навіть не рожевіючи, вирішили свідомі попросити газ у агресора і окупанта. Дивись, може знову зробити так, щоб за газ заплатила Єуропа... Ну ніяк хитромудрим не вдається вивчити уроки історії - "на кожну хитру гайку завжди знайдеться спец. болт"...", - пише користувач з ніком Володимир.

Також новина про пропозицію до "Газпрому" від української компанії зумовила ажіотаж на сайті провідного російського видання Lenta.ru.

Як повідомляє "Укрінформ" з посиланням на прес-службу "Нафтогаз Україна", у компанії дійсно звернулися до "Газпрому" з пропозицією щодо постачання газу.

Як повідомляв "Апостроф. Економіка", голова НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв не виключив закупівлю газу в Росії, якщо ціна палива, запропонована "Газпромом", буде нижче тієї, що пропонують європейські постачальники.